طرز تهیه کالباس خانگی سالم | فریاد لر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

false
false
true
طرز تهیه کالباس خانگی سالم

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی  سالم:

گوشت مرغ بدون استخوان:۱کیلو (می‌توان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده کرد)

سیر:۳ حبه

زردهٔ تخم مرغ: ۳عدد

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری

نمک: ۱ قاشق مرباخوری

دارچین: یک سوم قاشق مرباخوری

زنجبیل: یک پنجم قاشق مرباخوری

هل: نصف قاشق مرباخوری

میخک: ۲ عدد

جوز هندی: ۲ عدد (به جای میخک

و جوز هندی می‌توان از نصف قاشق مرباخوری آویشن استفاده کرد(

روغن مایع:۲ قاشق غذاخوری قارچ: ده عدد (به‌‌ همان صورت کامل و تکه نکرده اضافه می‌کنیم تا هنگام برش زدن

کالباس، دیده شود و سطح کالباس را زیبا‌تر کند(

طرز تهیه:

گوشت مرغ را همراه سیر،۳ بارچرخ می‌کنیم .آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه کرده،آن را بخوبی مخلوط می‌کنیم .مخلوط را دوباره الک کرده، سپس به مرغ اضافه می‌کنیم. تخم مرغ را اضافه کرده، با دست خوب ورز می‌دهیم. آنگاه قارچ‌ها و روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می‌دهیم تا مانند خمیر در آید. فویل آلومینیمی را به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر بریده، روی سطحی صاف پهن کرده، مواد کالباس را روی آن گذاشته، خوب می‌پیچیم. دو سر فویل را مانند شکلات خوب می‌پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخارپز کرده (یا در دستگاه بخارپز قرار می‌دهیم) و سپس آن را در داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد شود. پس از سرد شدن، آن را به اندازهٔ دلخواه برش می‌زنیم. کالباس خانگی سالم شما آماده است.

منبع جام جم سرا – نبض ما

true
true
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد